Bestpoker.com

Bestpoker lanserades år 2005 och tillhörde då B2B Nätverket. 2006 flyttades de över till Ongame Network och gick sedan vidare till GoodGame Network år 2016. Bestpoker växte snabbt i popularitet, särskilt i Skandinavien. Anledningen till dess succé är bland annat ett brett spelutbud, men även den unika funktionen att man kan lägga till vänner och hålla kontakt med dem. Enligt Bestpoker ligger deras fokus på att alla spelare ska ha roligt, det ska vara enkelt att använda och det ska kännas säkert.

Spelutbud
Själva spelutbudet är stort där man kan hitta passande bord för alla svårighetsgrader och mängd man satsar. Det spelas bland annat Texas Hold’em, Omaha och 7-Card stud där de två sistnämnda finns i både High och Hi/Lo varianter. Att spela på grundnivån kan börja på $0,15/$0,3 och de svårare kan växa upp till $500/$1.00. Det spelas dygnet runt eftersom det finns spelare över hela världen, men den mest aktiva tiden är närmare eftermiddag och kväll i Europa.

Det spelas även många turneringar där de flesta sker i Texas Hold’em No Limit, men man kan även spela Omaha och 7-Cars stud. Det bästa är att turneringarna är många och det finns något för alla, men man kan tyvärr inte se starttider direkt i listan. Man måste klicka på varje enskild turnering för att få den informationen.

Bonusar och VIP-program
Hos Bestpoker kan man hitta välkomstbonusar som är tillgängliga för alla nya spelare. Dessa kan ändras och man kan alltid hålla sig uppdaterad om vad som är nytt på deras hemsida. Detta gäller även för andra kampanjer de gör. En annan populär sak hos Bestpoker är att de har ett lojalitetsprogram, även kallat för VIP-Program. Det betyder att varje gång man spelar ett spel och satsar riktiga pengar får man poäng. De poäng man samlat ihop kan sedan användas för att få mer saker eller bonusar.

Support
Om man har en fråga eller behöver hjälp med ett problem kan man enkelt kontakta kundtjänsten. De finns tillgängliga både via telefon, e-post och live chatt. Telefonen är öppen mellan 08.00 – 20.00 varje dag året om och live chatten och e-posten är öppen mellan 08.00 – 04.00 varje dag. Förutom det finns det en bra FAQ på deras hemsida om man söker efter svaret på en mer generell fråga.

Betalningsmetoder
Det finns flera betalningsmetoder man kan använda hos Bestpoker. För att kunna göra insättningar kan man använda Visa, Mastercard, Skrill och Neteller. Vill man göra ett uttag kan endast använda e-plånböcker som Skrill och Neteller. Den minsta isättningen man kan göra är $10.

Spela vidare på mobilen
Om man inte vill sluta spela när man är ifrån datorn kan man enkelt fortsätta att göra det. Bestpoker finns som mobilapp och är tillgänglig till alla operativsystem som exempelvis iOS och Android. Man kan ladda ner appen direkt från deras hemsida till både mobiltelefoner och surfplattor, alla mobila enheter fungerar. Appen gör att alla spel är helt mobilanpassade och gör att man inte stöter på några problem under sitt spelande.